ČAPOVANÉ NEALKOPIVO ZLATÝ BAŽANT
Denné menu

 



     

                                                  

Menu  od  4,30€ 

Menu  bez  polievky  od  3,90€

                                                         

 

Pondelok     16.09.2019

       Rascová  s  vajíčkom     (1)

  I.   Grilovaná  krkovička na  fazuľových  strukoch  a  cibuľke,  ryža /hranolky       (1)

II.    Kuracie  soté  „Bohémia“  (šampiňóny,párok),  ryža     (1,9)

III.   Zeleninový  šalát  s  aljašskou  treskou  a  jogurtovým  dresingom  (4,7)

                                                 

Utorok      17.09.2019

      Zeleninová     (1,)       

  I.   Bravčové  kocky na divoko (cibuľa, rajčiny, slanina), ryža   (1)

 II.  Kurací  „Gordon  blue“,  zemiaky,  tatarka  (1,3,7,10,12)

III.  Hydinové  rizoto , kyslá  uhorka     (1) 

 

Streda     18.09.2019

     Hrachová  s  párkom,  chlieb     (1,9)

  I.   Viedenský  bravčový  rezeň,  zemiaky ,  obloha     (1,3,7)

 II.  Thaiské  karí  s  ryžou      (1,7)

III.   Zapečené  cestoviny  so  zeleninou  a  syrom         (1,7)   

 

Štvrtok      19.09.2019

     Zeleninová  s  mrveničkou        (1,9)

  I.   Sviečková  z  bravčového  stehna,  knedľa         (1,3,7)

 II.   Lasagne  s  mäsom  a  syrom        (1,7) 

III.   Pizza  Funghi             (1,3,7)   

 

Piatok      20.09.2019

     Kapustnica,   chlieb            (1,9)

  I.   Plnené  bravčové  karé  s  klobásou,  štuchané  zemiaky          (1,10)              

 II.   Kuracie  medailónky  na  horčicovo-medovej  omáčke,  ryža            (1) 

III.   Bryndzové  pirohy  so  smotanou  a  opečenou  slaninkou         (1,3,7)

 

 

Polievka -  0,33l,  mäso  v hotovom  stave  - 100 g,  príloha  -  150 g,  obloha – 30 g,  omáčka – 30 g

 

ALERGÉNY:

1 - obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich, 2 - Kôrovce a výrobky z nich, 3 - vajcia a výrobky z nich, 4 -  ryby a výrobky z nich,  5 - arašidy a výrobky z nich, 6 – sójové bôby a výrobky z nich; 7 – mlieko a výrobky z neho; 8 – orechy a výrobky z nich,  9 – zeler a výrobky z neho;  10 – horčica a výrobky z nej, 11 – sezamové semená a výrobky z nich, 12 - Oxid siričitý a siričitany (o

koncentrácii viac ako 10mg/kg alebo 10ml/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo zemiakov)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© Reštaurácia na Lúke  I  Created by Ing. Milan Kičin  I  Powered by PHPRS CMS