ČAPOVANÉ NEALKOPIVO ZLATÝ BAŽANT
Denné menu

 



Menu   od   4,30€

Menu   bez   polievky   od   3,90€

 

 

Pondelok   17.02.2020

      Rajčinová  s  cestovinou     (1)

  I.  Bravčový  paprikáš,  kolienka       (1,7)

 II.  Marinované  kuracie  medailónky, ryža      (1,3)

III.  Šalát z  čerst. zeleniny, kur. nugetkami a  cesnak.  dresingom   (1,3,7)

 

Utorok   18.02.2020

      Cesnaková  so  zemiakmi    (1)

  I.  Segedínsky  guláš,  knedľa   (1,3,7)

 II.  Kuracie  prsia  na  zelenine  s  ananásom,  ryža    (1,12)

III.  Špagety  Bolognese    (1)

 

Streda   19.02.2020

      Šošovicová  so  zeleninou, chlieb   (1,9)

  I.  Zapekané  kuracie  prsia  s  rajčinou  a  syrom,  ryža /  hranolky   (1,7)   

II.  Hutnícke  bravč. ragú (šampiňóny, cibuľa, víno, kečup), ryža   (1)

III.  Bryndzové  pirohy s  kyslou  smotanou  a  slaninkou    (1,3,7)

 

Štvrtok   20.02.2020

      Zeleninová  s  pečeňovými  haluškami     (1,3,9)
  I.  Kurací  rezeň, zemiakový majonézový šalát  (1,3,7,10,12)   

 II.  Grilovaný  bravčový  bôčik,  kyslá  obloha, zemiaky

III.  Pizza  Quatro   formagi  (1,3,7)

 

Piatok   21.02.2020

      Gulášová , chlieb   (1)
  I.  Bravčový  obrátený  rezeň, varené  zemiaky    (1,3)   
 II.  Kuracie  prsia  na  orientálny  spôsob,  ryža  (1)
III.  Šúľance  s  makom  poliate  maslom  (1,3,7)

 

 


Polievka - 0,33l, mäso v hotovom stave - 100 g, príloha - 150 g, obloha – 30 g, omáčka 30 g

ALERGÉNY:
1 - obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich, 2 - Kôrovce a výrobky z nich, 3 - vajcia a výrobky z nich, 4 - ryby a výrobky z nich, 5 - arašidy a výrobky z nich, 6 – sójové bôby a výrobky z nich; 7 – mlieko a výrobky z neho; 8 – orechy a výrobky z nich, 9 – zeler a výrobky z neho; 10 – hor
čica a výrobky z nej, 11 sezamové semená a výrobky z nich, 12 - Oxid siričitý a siričitany (o
koncentr
ácii viac ako 10mg/kg alebo 10ml/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo zemiakov)

 

 


© Reštaurácia na Lúke  I  Created by Ing. Milan Kičin  I  Powered by PHPRS CMS