ČAPOVANÉ NEALKOPIVO ZLATÝ BAŽANT
Denné menu

 



 

Menu  od  4,50 €

             Menu  bez  polievky  od  4,00€

 

Menu  č.4 – celý týždeň  

   Encián  vyprážaný / na  grile ,  hranolky,  tatarka   (7,10,12)

 

Pondelok     05.04.2021

 

Z  A  T  V  O  R  E  N  É

                                                                                     

Utorok      06.04.2021

      Zeleninová  krémová          (1,7,9)

  I.   Kuracie  prsia  s  bylinovým  maslom,  ryža / hranolky       (1,7)            

 II.   Maďarský  bravčový  tokáň,  cestovina         (1)

III.   Pizza  Sedliacka        (1,3,7)       

 

Streda      07.04.2021

      Hrachová,  chlieb                (1)

  I.   Zapekaný  kurací  plátok  (broskyňa, syr),  ryža   (1,7)    

 II.   Hovädzí  guláš,  knedľa      (1,3,7)    =  5,50€

III.   Pizza  Funghi         (1,3,7)      

 

Štvrtok      08.04.2021

      Vývar  s  rezancami          (1,9)           

  I.   Pečené  kuracie  stehno,  ryža           (1)   

 II.   Bryndzové  halušky  so  slaninkou         (1,3,7)

III.   Pizza  San  Maríno       (1,3,7)   

                             

Piatok      09.04.2021

      Frankfurtská  s  párkom,  chlieb          (1)          

  I.   Vyprážaný  syr,  zemiaky,  tatarka             (1,3,7,10,12)   

 II.   Bravčové  na  spôsob  číny,  ryža         

III.   Parené  buchty  s  posýpkou        (1,3,7)   

 

 

 

Polievka  –  0,33l, mäso  v  hotovom  stave  –  100g,  príloha  –  150g,  obloha  –  30g,  omáčka  –  30g

    ALERGÉNY

1 - obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich, 2 - Kôrovce a výrobky z nich, 3 - vajcia a výrobky z nich, 4 -  ryby a výrobky z nich, 5 - arašidy a výrobky z nich, 6 – sójové bôby a výrobky z nich,

7 – mlieko a výrobky z neho, 8 – orechy a výrobky z nich, 9 – zeler a výrobky z neho, 10 – horčica a výrobky z nej, 11 – sezamové semená a výrobky z nich, 12 - Oxid siričitý a siričitany (o koncentrácii viac ako 10mg/kg alebo 10ml/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo zemiakov)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© Reštaurácia na Lúke  I  Created by Ing. Milan Kičin  I  Powered by PHPRS CMS